FAQ

Most frequent questions and answers

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is? 

Afhankelijk van de dag waarop je je bestelling plaatst, duurt het gemiddeld 3 tot 5 werkdagen. Als je grote haast hebt bij je bestelling omdat het bijvoorbeeld een last-minute cadeautje voor iemand is, kun je altijd contact opnemen. We zullen er dan rekening mee houden en ons best doen je pakketje zo snel mogelijk af te leveren.

Ik mis een product in mijn bestelling of een product is kapot.

Hoewel we altijd streven naar een zo goed mogelijke afhandeling van je bestelling, kan het voorkomen dat een product uit je bestelling mist of je niet in goede staat bereikt. Mocht dit het geval zijn, neem dan binnen 7 dagen contact met ons op via email info@thebeautybakery.nl Zorg dat je hierbij altijd het bestelnummer vermeldt. We kunnen het product dan alsnog naar je toesturen. Notificatie na 7 dagen wordt door ons niet meer in behandeling genomen. 

Ik denk dat mijn product niet meer goed is. Now what?!

Veel producten worden met de hand gemaakt en bevatten veel verse ingrediënten. Hoewel we altijd streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit, komt het soms voor dat een product niet voldoet aan de kwaliteitseisen. Mocht je denken een product ontvangen te hebben dat niet aan de kwaliteitseisen voldoet, neem dan contact met ons op via email info@thebeautybakery.nl Mochten wij bericht hebben gekregen over een misproductie, vervangen wij het product kosteloos voor je. Hebben wij dit bericht niet ontvangen, kan het product naar ons geretourneerd worden. We sturen je dan een vervangend product toe. Het vervangende product wordt verzonden, na ontvangst van het geretourneerde product. We vergoeden geen verzendkosten voor het retourneren.

Huh?! Mijn product is gesmolten…

Veel van onze producten bevatten natuurlijke boters. Hoewel het weer in Nederland niet warm is, komt het tijdens de zomermaanden soms voor dat deze producten smelten. We kunnen in dit geval niet garanderen dat deze producten in de originele vorm bij je aankomen. Daarom geven we ook geen geld terug garantie of vervangende producten voor deze producten. Is je product gesmolten, leg het dan zo snel mogelijk koud weg. Bij voorkeur in een vriezer of koelkast. De ingrediënten van het product worden niet aangetast door het smeltproces dus al is het product misschien niet zo mooi meer, de werking van het product verandert niet. 

Zijn de producten geschikt voor alle huidtypen?

Heb je een gevoelige huid of weet je niet zeker of je allergieën hebt, test dan altijd eerst je product op een klein stukje van de huid. Indien je last krijgt van huidirritaties, stop dan direct met het gebruik ervan. Houden de klachten aan, ga dan direct naar je huisarts.

Problemen met je bestelling?

The Beauty Bakery wilt graag dat je tevreden bent over onze service en de producten. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan altijd contact op met ons zodat we naar een passende oplossing kunnen zoeken. 

Zijn de producten proefdiervrij?

Ja. Onze producten zijn proefdiervrij, dit controleren wij regelmatig bij onze leveranciers.