Bij The Beauty Bakery kun je veilig online betalen. Voor online betalingen maken wij gebruik van het beveiligde betaalsysteem van Pay.nl. Omdat het bedrag direct wordt bijgeschreven, kan de order bovendien direct verwerkt worden.

 via  

Direct veilig online betalen met iDEAL – Pay.nl
iDEAL is momenteel de meest gebruikte betalingsmethode voor online aankopen in Nederland. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.  Als internetbankierder bij ING Bank, Rabobank, ABN AMRO of SNS bank kun je direct gebruik maken van iDEAL. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Voor een bestelling die je betaalt met iDEAL zijn er geen bijkomende kosten, je betaalt dus alleen de bezorgkosten van je bestelling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven, zodat we direct kunnen beginnen met het verwerken van de bestelling. Wij maken gebruik van Pay.nl als collector van alle iDEAL betalingen.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Directe overboeking / Internetbankieren
Een andere betaaloptie is om zelf de overboeking te doen middels internetbankieren. Indien je voor deze optie kiest, wordt de order verstuurd nadat het bedrag op de rekening is bijgeschreven.

VERZENDEN & LEVERING

Free shipping
Huraaaay! Bestellingen boven €75,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Levering
Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email van The Beauty Bakery met je orderbevestiging. Controleer hiervoor ook je spambox. Wanneer je bestelling door ons verwerkt is, ontvang je per email een verzendbevestiging. Als je bestelling met de pakketservice van PostNL verzonden is, ontvang je ook een barcode om de verzendstatus via de website van PostNL te kunnen volgen.

Belangrijk: Als je een bestelling wil annuleren, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@thebeautybakery.nl We zullen je order dan handmatig uit het systeem verwijderen.

Leveringstermijn
Levering geschiedt binnen maximaal 7 dagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden. De leveringskosten worden bekend gemaakt bij het plaatsen van je bestelling. Deze kosten worden berekent naast de productkosten. Afhankelijk van de dag waarop je je bestelling plaatst duurt het gemiddeld 3 tot 4 werkdagen. Als je grote haast hebt bij je bestelling omdat het bijvoorbeeld een last-minute cadeautje voor iemand is, kun je altijd contact opnemen. We zullen er dan rekening mee houden en ons best doen je pakketje zo snel mogelijk af te leveren. The Beauty Bakery is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen of drukke feestdagen en heeft geen inzage in de verzendtermijn van Belgische postmaatschappijen.

Verzendinstructies
Wij kunnen geen speciale verzoeken voor de levering van uw bestelling verwerken, zoals het wel of niet afleveren bij buren bij afwezigheid. Dit omdat we gebruik maken van de verzendservice van de PostNL en zij geen mogelijkheid bieden om deze verzoeken te verwerken.

Adreswijzigingen
Mocht na het plaatsen van de bestelling blijken, dat je een verkeerd afleveradres hebt ingevoerd, stuur dan zo spoedig mogelijk een email naar info@thebeautybakery.nl Indien je een account hebt, pas dan ook direct je adresgegevens in je persoonlijke account aan zodat pakketjes in de toekomst ook naar dit adres woren gestuurd. We kunnen helaas niet garanderen dat we het afleveradres na bevestiging van de bestelling nog voor je kunnen veranderen. We zijn, hieruit voortkomend, dan ook niet verantwoordelijk voor de levering aan een verkeerd adres.

Voorwaarden
Zoals eerder vermeldt, geschiedt levering van de bestelling maximaal 7 dagen na ontvangst van betaling, behoudens speciale omstandigheden. Voor het in ontvangst nemen van je pakket moet getekend worden. Gebruikmakend van hun service zijn we gebonden aan de leveringsvoorwaarden van de PostNL, zodra je pakket ons verlaten heeft. Voor een uitgebreid overzicht van de algemene voorwaarden van PostNL verwijzen we je door naar de website https://www.postnl.nl/algemene-voorwaarden/